søndag 1. mai 2011

Konfirmasjon

Idag har min minste lillebror hatt konfirmasjon. Han er ikke sistemann i flokken vi har forsatt en i igjenn men nå nærmer flokken seg voksen. Dagen har vært veldig bra. Det har vært nydelig vær hele dagen , man kan rett og slett ikke være mer heldig med konfirmasjonsværet sitt. Strålende sol og god temperatur, men ikke for varmt. ( Vi har tross alt gått i bunader og dress , det er ikke behagelig viss det er veldig varmt )


Det startet med en kjekk konfirmant gudstjeneste i falnes kirke. Tilogmed vidar sa at det var noe av det kjekkeste han hadde vært på i kirken! hvem skulle trodd det. hehe.. Presten snakket om liverpools sang " you never walk alone og satt det inn i sammenhengen med Jesus.  At man ikke er alene viss man følger jesus. Etterpå viste han filmsnutter fra norvegia reklamen med den lille jenta som sier " jeg kommer aldri tilbake! " og Bridget jones dagbok. Om tilhørighet og at noen liker oss akkuratt slik man er.  Det er kjekt når de klarer og få det så hverdagslig.



Etter gudtjenesten var det duket for middag, sang, gamle historier og småprating på krambua på syre. Bordene var nydelig dekket og jeg tror alle synes det ble en velykket dag. På menyen sto oksestek med tilbehør, Pannacota med bringebær saus til dessert og mange gode kaker. Synes ikke det er så veldig lenge siden det var min egen konfirmasjon men det begynner visst å bli noen år siden.



Konfrmanten


smiil

Sisters <3

Family <3
Håper dere har hatt en fin søndag!! :D 









1 kommentar: