fredag 6. mai 2011

på god vei!



Vi har for en liten uke siden fått de endelige tegningene på huset vårt ! å jeg er bare såå fornøyd. Det blir akkuratt slik vi har ønsket oss det.  rominndelingen kunne ikke blitt mer perfekt! alle ønsker er oppfylt.


Nå venter vi i spenning på at prisen på huset vårt skal bli kunngjort. Vi vet sånn ca hvor mange millioner vi kommer til å ha i gjeld når huset er ferdig,  men har ikke fått eksakt pris på alt vi vil ha. På det forrige byggemøtet valgte vi hvilken lister, ytterdører, innerdører, vinduer osv vi vil ha slik at prisen blir reell.  Det var litt vanskelig men vi kan heldigvis bytte viss det er noe annet vi heller vil ha. Det neste som skal skje nå er å begynne med grunnarbeidet på tomta. Hans. J Rasmussen som skal bygge huset vårt satser på byggestart tidlig i høst. Så nå er det bare å få sommeren igang så vi kan glede oss å nyte den og glede oss videre til høsten å det kommende året!

Ytterdøra vår ligner litt på denne!



Innerdørene blir mest sannsynlig denne. 
Ellers holder vi også på med et annet vanskelig valg disse dagene. Vi skal nemmlig kjøpe oss ny seng og vi aner ikke hva vi skal se etter. Det er jo så dyrt! Men så er det også et sted man tilbringer ganske mange timer i døynet så det er jo viktig å ha en god seng. Skeidar har kampanje på soverom denne uka og vi har vært i butikken og prøvd denne : 



Vidar som er den mest kresne av oss synes den var veldig god de sekundene han prøvde den. Den er av merke svane og hadde ifølge betjeningen veldig godt fjær system, men betyr det at den er vært over 10 000 kr  ? Jeg synes det er kjempevanskelig og vi skal på nok en sengeletende runde imorgen når jeg har frilørdag :) Jeg har virkelig ikke peiling på hvordan man velger en god seng. Det eneste kravet jeg har er ikke for myk å den må være stooor! 

 Hvilken seng har du / Dere ? Kan du anbefale noen spesielle ? Hva skal man se etter ? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar